Kjøp og betingelser

Dersom informasjonen under ikke gir svar på det du lurer på, kan du sende  spørsmålet på mail til wenche.nag@gmail.com.KJØP OG LEVERING

Send meg en mail på wenche.nag@gmail.com med navnet på bildet du vurderer å kjøpe og mulige spørsmål du måtte ha. Jeg leser mail daglig, og gir deg tilbakemelding på produksjonstid og lignende. Når du har bekreftet at du vil kjøpe bildet, sender jeg deg faktura elektronisk og setter bildet i produksjon på fotolabben som heter Studio Technika.  Leveringstiden er 1-2 uker.


Handelen skjer gjennom Fairie Hammock som er navnet på firmaet mitt. Betaling kan enten skje ved at kjøpesummen settes inn på firmaets konto eller ved at bildet sendes i postoppkrav. Bor du i Oslo,kan du hente bildet hos meg i Bjerregaardsgate eller hos StudioTechnika på Rodeløkka.


Jeg selger også gavekort fra kroner 3000 og oppover. Gavekortet har eget Wen Nag-design, og gyldigheten er seks - 6 - måneder.


OPPLAG OG SIGNERING

Bildene selges i 5, 10, 15 eller 30 eksemplarer, og defineres som kunstfotografi. Jeg signerer og nummerer dem på baksiden. Når jeg skriver at opplaget er 5+1, betyr det at bildet kan selges i max 5 eksemplarer i tillegg til at jeg som kunstner har et eksemplar. Tilsvarende når opplaget oppgis som 15+1 og 30+1.


PRISER

Bildene koster fra 1800 kroner opp til rundt 25 000 kroner. Prisene varierer med opplag, størrelse og produksjonsteknikk. Kunstfotografi med opplag på max 30 eksemplarer er fritatt merverdiavgift, men i følge Kunstavgiftsloven pålagt en avgift på 5% av kjøpesummen per eksemplar om de koster 2000 kroner eller mer. Denne avgiften legges til kjøpesummen.